Β. Δ. ΑΔΑΜΟΥ ΑΕΒΕ (Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής)

Η παρουσία του Κ.ΑΔΑΜΟΥ-Δ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Λάρισας ξεκινά το 1978 από την Ελασσόνα, όπου διατηρούσε επιχείρηση πώλησης Αυτοκινήτων–Ανταλλακτικών καθώς και Συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων (TOYOTA).
 
Η σταδιακή ανάπτυξη της αγοράς του αυτοκινήτου, αντικείμενο στο οποίο ο προαναφερόμενος επιχειρηματίας έχει αποκτήσει πείρα ανάλογη της 10ετούς ενασχόλησης του με αυτά, τον οδηγεί το 1988 στη Λάρισα, αφήνοντας τα περιορισμένα πλαίσια της Ελασσόνας, όπου μεταφέρει τις δραστηριότητες του στην Ηρώων Πολυτεχνείου 14. Ταυτόχρονα χρίζεται Επίσημος Έμπορος της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για τον Νομό Λάρισας πιστοποιώντας μ’ αυτόν το τρόπο την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο πρόσωπο του.
 
Η ανοδική πορεία της αγοράς του αυτοκινήτου με αποκορύφωμα το 1992, οδήγησε στην αύξηση όγκου των συναλλαγών και των δραστηριοτήτων της επιχείρησης. Οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης της αγοράς, αλλά και της τεχνικής υποστήριξης του αυτοκινήτου παράλληλα με τον οξύ ανταγωνισμό που έχει αναπτυχθεί, υποχρεώνουν τον κ. Αδάμου να αναπροσαρμόσει την επιχείρηση του στα πρότυπα των σημερινών επιχειρήσεων.
 
Έτσι το 1992 σε ιδιόκτητες πια σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 3ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθήνας και με την προσθήκη Φανοποιείου στις δραστηριότητες της, η επιχείρηση αποκτά τη σημερινή της μορφή, μια σύγχρονη επιχείρηση με κάθετη οργάνωση, ανταγωνιστική και το κυριότερο εγγύηση για τους παλαιούς αλλά και τους μελλοντικούς πελάτες της.
 
Τον Μάιο του 2001, αναλαμβάνει την πώληση των προϊόντων ΤΟΥΟΤΑ και για τον Νομό Μαγνησίας. Η επιχείρηση (αυτοκίνητα , ανταλλακτικά, συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο) λειτουργεί μέχρι τον Μάιο του 2005 στην Λεωφόρο Αθηνών και από τον Ιούνιο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Κόμβο της ΒΙΠΕ ΒΟΛΟΥ.